• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  La Cărpineni faptele vorbesc

    La Cărpineni faptele vorbesc

    16.05.2010  

    Vineri la orele 18.00 în satul Cărpineni raionul Hâncești sătenii au avut ocazia să se întîlnească cu primarul capitalei Dorin Chirtoacă care a venit să susțină candidatura din partea Partidului Liberal la alegerile locale repetate din 16 mai 2010. La întrunire au participat Ștefan Vlas, președintele filialei teritoriale Hâncești a Partidului Liberal, Pavel Croitoru candidatul liberal la Primăria din localitate  și Ion Apostol deputat PL care a organizat această întrevedere.


    Deși cu o zi înainte sătenii au sărbătorit Hramul satului aceștia nu au ezitat să vină la întrevederea cu primarul capitalei. Dorin Chirtoacă le-a vorbit celor prezenți în sală despre situația din Primăria municipiului Chișinău în primii doi ani de mandat. "Primăria se afla într-o criză, conturi blocate, datorii de mii de lei la Termocom, după mai bine de un an am reușit să stabilizăm situația astfel încât am reușit chiar să mărim și să achităm compesațiile la timp " a spus primarul Chirtoacă.

    "Este foarte important de știut că schimbarea cu care vine echipa Partidului Liberal se observă după un timp cînd reformele încep să dea rezultate" a mai adăugat Dorin Chirtoacă.

    Ion Apostol deputat PL și responsabil de raionul  Hâncești  a mulțumit conducerii partidului în special lui Mihai Ghimpu care cu ceva timp în urmă a avut o vizită în satul Cărpineni unde a făcut cunoștință cu problemele cu care cu se confruntă sătenii. Una dintre acestea fiind o parte de drum carosabil care necesita de urgent să fie reparat. La doar cîteva zile după vizita Președintelui Ghimpu, Anatol Șalaru, ministrul Transportului și Infrastructurii Drumurilor a organizat o echipă de lucru pentru începerea  lucrărilor de reconstrucție a drumului din sat.

    Ion Apostol a mai adăugat că se vor găsi surse pentru repararea și altor drumuri din raion cît și din țară. La finalul întrevederii cei din sală au acordat întrebări lui Dorin Chirtoacă și au accentuat că nu își doresc alegeri anticipate.

    Ștefan Vlas președintele filialei teritoriale Hâncești a Partidului Liberal a îndemnat cetățenii să voteze duminică, 16 mai pentru Pavel Croitoru un primar responsabil, gospodar, sincer, care are toată susținerea tinerilor din localitate  cu care dorește să schimbe viitorul sătenilor din Cărpineni.

    Amintim că duminică, 16 mai au loc alegeri locale repetate în cîteva localități din țară. Partidul Liberal și-a desemnat candidații în 9 localități.

                                               

    Ion Apostol, deputat PL, Dorin Chirtoaca, primar de Chisinau, Pavel Croitoru candidat la primaria Carpineni si Stefan Vlas, presedintele filialei teritoriale Hancesti a PL 

                                             

                                             

                                            Dorin Chirtoaca cu o locuitoare din Carpineni

                                             

                                                 Dorin Chirtoaca impreuna cu citiva dintre tinerii liberali

                                              

                                              Alegatorii din Carpineni

                                            

                                              Organizatia de Tineret a Partidului Liberal din Carpineni

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com