• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ion Cebanu a dat startul Zilei Sportivului

    Ion Cebanu a dat startul Zilei Sportivului

    10.05.2010  

    Ion Cebanu  ministrul tineretului și sportului a dat startul cursei de ciclism  „Uniţi prin sport” este denumirea care a primit la 9 mai 2010, dar și Zilei Sportivului care se va desfășura la 13 mai curent. Cursa va dura timp de 2 zile şi la ea participă 67 de ciclişti, dintre care 17 sunt din Transnistria.


    Cicliştii urmează să meargă  pe traseul Chişinău-Orhei-Bălţi şi înapoi spre Chişinău. Aceştia „sunt însoţiţi de asistenţi medicali, de antrenori care vor avea grijă de ei pe parcursul acestor 2 zile. Se asigură cheltuielile de mâncare şi de cazare”, a menţionat Cebanu. Acesta declară că nu ştie exact câte cheltuieli a presupus organizarea şi desfăşurarea acestei curse. „Cred că sunt vreo câteva zeci de mii de lei. Cheltuielile au fost acoperite de minister, dar activitatea este prevăzută în programul Guvernului”, a mai adăugat ministrul Tineretului şi Sportului.
    „Prin startul acestei curse marcăm Ziua Victoriei, Ziua Europei, dar şi Ziua Sportivului care urmează să aibă loc pe 13 mai”, a mai subliniat Ion Cebanu.
    UNIMEDIA menţionează că  cursa de ciclism „Uniţi prin sport” este organizată  de Ministerul Tineretului şi Sportului cu susţinerea Delegaţiei Uniunii Europene si Ministerului Afacerilor Interne.
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com